Propojení Dvoudenní workshop s PETROU RAUFEROVOU "Obvyklé životní scénáře - jak v nich dobře žít a jak z nich vystupovat"

Dvoudenní workshop s PETROU RAUFEROVOU „Obvyklé životní scénáře – jak v nich dobře žít a jak z nich vystupovat“

Petra Rauferová je kouč, lektorka, na internetu o ní najdete jen pár odkazů. Petra Rauferová pochází z Kladna a její působnost je nejen po celé České i Slovenské republice, ale má zázemí i v Mexiku. Petra pracuje individuálně, v malých skupinách, školí i v nadnárodních firmách. Na jaře letošního roku, jsme měli první setkání v Olomouci a přišlo na její přednášku více jak 100 lidí a pro velký zájem o další setkání jsme uspořádali právě tento dvoudenní workshop a přednášku na nové téma.

Dvoudenní program představí několik nejrozšířenějších scénářů, které všichni žijeme. Umíme tyto scénáře rozpoznat a dovolit jim působit jen do té míry, která nám přináší benefity? Nebo musíme následovat některý ze scénářů tak, že nemáme svobodnou volbu a ničí nás to? Workshop je sebepoznávací, praktický a individuálně zaměřený. Vede k identifikaci vlastních smyček chování jako je touha po dokonalosti, předstírání síly nebo ochoty, odtahování se. Program zároveň přináší přiblížení se ostatním a pochopení jejich motivací.

Součástí programu je test zaměřený na rozpoznání vlastních scénářů.

KDY: 26.10. až 27.10. 2024
Sobota /14.00-17.00/
Neděle /10.00-13.00 pauza na oběd 14.00-17.00/

KDE: Olomouc, Tomkova 48, Hejčín (v budově Waldorfské školy)

Chci se přihlásit na akci

Cena: 3600,- kč (18 osob maximálně) V tuto chvíli se lze přihlásit jako náhradník.


Bal-con
Balance - connection

PO, Út, Pá 9.30-15.00 / St, Čt. - pro objednané

webdesign 2024 studiolkm.cz