Clemens Kuby - seminář v Olomouci - VAŠE REAKCE

Clemens Kuby – seminář v Olomouci – VAŠE REAKCE

Tento víkend jsem se zúčastnila semináře s Clementsem Kubym . Seminářů tohoto typu jsem se už zúčastnila opravdu hodně a stejně tak jsem se seznámila i s mnoha metodami. Metoda p. Kubyho  je položena na stejných základech jako  ostatní metody, ale v jedné věci má ohromnou přednost  : k procesu sebeuzdravení není třeba druhé osoby, průvodce, poradce, facilitátora….stačí papír, tužka , hromada papírů a to hlavní je – chtít si sám uzdravit svoje „neduhy“….děkuji  Dagmarce Dosedělové za odvahu p. Kubyho oslovit , za zorganizování tohoto skvělého semináře . Byl to pro nás všechny účastníky veliký dar – protože učení z úst z autora metodiky mělo přidanou hodnotu. Energie p. Kubyho zasáhla každého v sále. Jeho množství příkladů , životních příběhů učení podbarvilo a jeho angažovanost ovlivnila angažovanost všech v sále. Věřím, že všichni, kteří jsme na semináři byli, se metodiku dobře naučili a že i takto každý může přispět  nejen ke svému zdraví, ale tím i k lepší náladě okolo sebe….měníme svět k lepšímu.

Milá paní Dagmar,
děkuji Vám touto cestou za zprostředkování úžasného setkání s panem Kubym a prožití  si s ním 3 dnů.Jeho metoda mne nadchla a s důvěrou jsem se nechala provázet jednotlivými kroky.Co budu léčit jsem věděla hned po filmu  a přihlašování ve čtvrtek večer. Ano,můj záměr se splnil a víc jak dvacetileté bolesti kotníku se zázračným „proutkem“ ´=scénářem ztratily. Jsem  vděčná za tuto metodu, skláním se, rezonuji s ní.Poděkování i paní Janičce za pohotový překlad, jsou perfektní dvojice. Děkuji celému vašemu týmu za  prospěšnou práci a již se těším na Jiřího  Ledvinku. Přeji kreativní dny a mír v duši.Objímá Blanka  Králová s láskou a světlem

Děkujeme za krásný víkend s Clemensem Kubym . Seminář byl vynikající a pokládám za super novinku, že tlumočila Jana…. To myslím, že byl veliký přínos.

Draha Dagmar,
seminář se mi líbil…Rozvijím příběh …Milan

Zažila jsem neskutečný příval energie osvobození od sebe samé. Obohacení o sdílení ve skupině a neuvěřitelné odpovědi, které přišli jen tak, jakoby věděli co potřebuji ještě zodpovědět. Děkuji za tuto zkušenost a nauku do života. Rozhodně chci pracovat dál. Je tam toho mnoho, ale já to zdolám 💪 Určitě mám prosím zájem i o Janičku. Cítím, že potřebuji více zažít a pracovat na intuici. Bylo to neskutečně krásné a zvládla jsi to s nádhernou grácií a noblesou. Jsi úžasná Dáši. Děkuji za tvou tvořivost a propojení. Jsi dar 🙏❤️ A pan Kuby s Janičkou. Co k tomu dodat. Úžasná harmonie mezi nimi. Klid a nadhled, prostě oáza plná lásky, která na mě dýchá při vzpomínce ještě teď. Jsem za to vděčná 🤗 Děkuji🙏🍀☯️


Děkuji vám za uspořádání setkání a kurzu s panem Cubym.Původně jsem chtěla jít jen na přednášku a film do kina, ale to setkání mě přesvědčilo, že se budu mít co učit a nakonec jsem se přihlásila i na kurz. 
Pracuji jako terapeut a ráda se učím od jiných. Ne vždy se mnou všechno rezonuje, ale i to je v pořádku.Od pana Cubyho jsem se určitě mnohému naučila. Jeho specifické vidění světa prostřednictvím filmu a kamery mi přinesly jiný úhel úhel pohledu a jeho metoda založená na vytvoření nové iluze, byť to nebylo pro mě nic převratně nového, mi rozhodně do života přinesla nové pohledy a možnosti právě díky formě – psaní scénáře –  jakou to provádí. Sama jsem byla překvapená, co se mi při práce s touto metodou otevřelo a jakým nádherným prožitkem pro mě byl přepis těch starých až prastarých událostí..
Za mě tedy obrovský dík panu Cubymu, paní Barylov, vám a celému týmu
..‘


Chci se s vámi všemi podělit o moje zážitky ze semináře, jak
jsem s Janou dohodnul. Potřeboval jsem trochu času na zažití a proto
píši až nyní.
S odstupem týdne hodnotím seminář p. Kubyho jako fantastický, zásadní a
geniální. Naučil jsem se uvědomit si sílu myšlenky, ve vztahu k mému
tělu.
Za všemi změnami je ale práce, která živí mysl a následně mění fyzické
tělo.
Po třech dnech jsem začal mít pocit, že jsem „guru“ a už navždy budu žít
ve sluncem zalitém světě, než přišla první zkouška. Až potom jsem si
uvědomil, že práce to bude neustálá, ale existuje nástroj, kterým si
mohu pomáhat, haleluja.
Děkuji moc panu Kubymu, Janě a vám všem, kteří jste mi pomohli otevřít
oči a získat nový rozměr.
Děkuji, děkuji, děkuji.
Všem, kteří by pochybovali o smysluplnosti semináře, jej rozhodně
doporučuji a přeji podobnou transformaci, ke které jsem došel.
Krásný den a brzy ahoj 

:-)

Chtěl bych předně poděkovat za organizaci semináře a přivedení pana Clemense Kubyho do Olomouce. Pro mne osobně to byla jedinečná příležitost zažít seminář s výraznou osobností, která skutečně provedla takzvaný zázrak uzdravení. A nejen to, pan Clemens Kuby má upřímný zájem všechny toto vyléčení naučit. Seminář byl jedinečný množstvím osobních příkladů, při kterých jsem měl často slzami zalité oči. Kapesník měl být povinnou výbavou 

:-)

Metoda Mental Healing je úžasná ve svobodě, která se prostřednictvím vědomí rozšiřuje nikoliv omezuje. Je nezávislá na druhých lidech a v tom je to jedinečná metoda. 
Co jsem si odnesl dále? Odhodlání s metodou dále pracovat ve svém životě. Také, že je velmi potřebná, několikrát zdůrazňovaná disciplína k metodě, bez které by ani pan Clemens Kuby nedosáhl takových výsledků. Disciplína se táhne celým postupem jako niť, která všechny prvky propracované metody spojuje v jeden celek.
Veliké díky. Přeji krásný den


Bal-con
Balance - connection

PO, Út, Pá 9.30-15.00 / St, Čt. - pro objednané

webdesign 2024 studiolkm.cz