Beseda Zpětné vazby Jana Barylov

Zpětné vazby Jana Barylov

a její zoom on-line večerní setkávání

Moc zdravím a chci se ještě jednou vrátit k našemu včerejšímu ZOOM setkání s Janičkou Barylov.

Pokusím se slovy vyjádřit to, co snad ani popsat slovy nejde, ale nemám jiný prostředek, jak to udělat.

Včera jsem v průběhu večera s Jani cítila rostoucí vlny, které k nám vysílala a vyzařovala tak čistě a jasně, že jsem s úžasem sledovala a vnímala, jak se všechno kolem vyjasňuje a čistí.

Dva z mnoha silných okamžiků včerejšího večera byly, když Janinka odpovídala na dotaz maminky ohledně problému s 12-ti letým(?) synem a ve chvíli, kdy odpovídala a navnímala se na chlapcovo cítění situace a problém, začal se Janičce třást hlas pláčem a strachem dítěte a já jsem okamžitě viděla pocity ztraceného dítěte volajícího maminku o pomoc – pocity, které asi v podvědomí máme všichni a i to malé dítě v nás…. okamžitě jsem přes Janinku cítila, jak mu je a chápala jsem, co svým chováním chce vyjádřit. Chápala jsem to i proto, protože přes Janinku se zpřítomnil okamžik, který v paměti nějakým způsobem máme uloženi všichni – pocit bezradného opuštěného dítěte… to volání bylo naprosto jasné a krystalicky čisté.

Druhá silná chvíle byla, když Janinka odpovídala paní na dotaz ohledně „klepání“ na levé ucho v průběhu dechových cvičení – bylo úžasné sledovat, jak Jani každou další otázkou projasňovala a otvírala situaci a vedla ji tomu, co ta situace znamená a co jí říká. Mluvila k ní laskavě, otevřeně, nezpochybnitelně, s důrazem i ohledem současně.

V obou výše popsaných případech jsem spolu stále cítila jasný proud síly, světla a všeho, co slovy popsat nejde, který do té situace vysílala Janička – její neochvějné vysílající vlny projasnění a pomoci. Bylo to, jako kdyby je podpírala tím světlem a proudem, neúnavně, stále silněji. A jsem ráda a šťastná, za ten zážitek, že jsem u toho mohla být.

Přála bych ho zažít každému.

No vidíš a stejně to ani zdaleka nejde popsat tak, jak to ve skutečnosti  mocné bylo….

———————–

Dobrý den paní Dosedělová,

nekonečná vděčnost Vám za zprostředkování a za zaslání nahrávky a nekonečná vděčnost paní Janě Barylov za naprosto srozumitelné předání moudrosti, která nás provází po věky věků….. paní Jana je pro nás majákem na cestě DOMŮ….objímám z celého srdce…

————————-

Dobrý den Dášo,
chci poděkovat za možnost strávit s vámi velmi inspirativní večery. Bohužel nebudu mít příští týden možnost být s vámi,tak chci požádat o záznam dalšího setkání.Taky bych moc ráda zůstala v kontaktu. Dej mi prosím vědět, když budeš připravovat další akce. Přeji pěkný zbytek Adventu a klidné Vánoce. Mějte se všichni hezky.

—————————

Dasenko ještě jednou děkuji za dnešní úžasný večer a prosím o záznam dnešního večera, i minulého. Pa a krásný večer 😉

—————————

Dobrý den, děkuji…když poslouchám paní Janu, tají se mně dech… těším se na video, pokud mohu zase poprosit o zaslání…objímám a věřím, že se někdy s Vámi se všemi setkám i osobně, což by byl pro mne dar „z nebes“.

—————————–

Dobrý den Dášo,

moc Vás zdravím.

Těším mne, že se uskutečňují další semnináře s Janou Barylov. Minulá virtuální setkání byla pro mne velmi inspirující.

—————————-

Dagmar ….Dekuji moc…Úplně jsem překonala sama sebe , ze jsem šla takhle z kůži na trh…..
Dekuji i Janě za její slova…
Pěkný večer !!

Ahoj Dášenko,  ze srdce děkuji za Tvoji píli, odvahu a odhodlání zprostředkovat nám i v těchto „náročnějších“  dnech další, nová a milá, setkání se s Tebou a se všemi nádhernými lidmi kolem nás.   Již druhý měsíc, jeden večer v týdnu jsem se s Tvou pomocí, mohla setkat  s Janičkou Barylov. Nádhernou ženou, krásnou bytostí, plnou světla. Děkuji za její nádherné,  posilující a  harmonizující energie. Děkuji za nádherné chvíle se všemi účastníky těchto přenosů.    Jsem vděčná za uvědomění si, že mohu vše krásné, společně s vámi všemi, tvořit a prožívat. Díky společným chvílím s vámi, Dášo a Janičko, si nyní tvořím a raduji se z krásných pocitů při tvoření. A  těším se z následných zážitků.    Děkuji za možnost být teď a tady, na této krásné planetě Zemi. Děkuji za můj život všem svým předkům. Děkuji bohu za stvoření a jasné vedení. Děkuji, děkuji, děkuji.    Přeji láskyplné, šťastné a slunečné dny. Jiřina P. 




Bal-con
Balance - connection

PO, Út, Pá 9.30-15.00 / St, Čt. - pro objednané

webdesign 2024 studiolkm.cz